Friday 31 January 2014

Pouto rodiny #3

Zdravím vás,
po delší době jsem se konečně dostala k tomu, abych sem vložila další díl ze života mé rodinky. Doufám, že jste na ně ještě úplně nezapomněli. A i kdyby, tak předchozí dva díly najdete zde, na mém blogu.

Tak a teď už konečně k tomu pokračovaní. Dobře se bavte ;-)


Za okny bylo bílo, teplota klesla hluboko pod nulu, okna byla zamrzlá a v kalendáři červeně zazářil den, který každý simík již netrpělivě očekával - Den sněhové vločky.
Ani v naší rodince tomu nebylo jinak. Sešla se téměř celá rodina a společně si rozbalovali dárečky. Zdálo se, že nic se nemůže pokaizt.


Ale nakonec se stalo to nejsmutnější, co se vůbec mohlo stát. Zemřela babička Isabella...
Celou rodiu to velmi zasáhlo. Vždyť Isabella byla to, co je drželo pohromadě, to ona se o všechny své děti a vnoučata starala. Rachel trvalo velmi dlouho, než se se ztrátou matky smířila. Ale musela. Už kvůli své malé dcerce a tomu malému, nenarozenému děťátku...


Když se narodil malý Sean, byla na tom už Rachel lépe. A miminko jí ještě více pomohlo, zbavit se smutku po mamince. A přestože byl Sean mnohem větší zlobidlo než jeho starší sestra, rodičům dělal obrovskou radost.


Malá Rebecah chodila ve škole do kroužku baletu. Docela jí to bavilo a velmi ráda se před každým předváděla. Prostě se na sebe snažila strhnout pozornost rodičů, o kterou se najednou musela dělit s mladším bratrem. 
A jak můžete částečně vidět na fotce vpravo dole, tak se brzy rodinka rozšíří o dalšího člena.


Abych nezapomněla i na některé další členy rodiny. Rachelina švagrová Jamie se konečně zamilovala. Jestli za to může jaro nebo něco jiného nikdo neví, ale Christopher Steel dlouho neváhal a požádal svou vyvolenou o ruku. Vzali se nedlouho poté na malé soukromé oslavě.


Rachel se narodil třetí potomek - dcera Tina. Na malou Tinu se přišla podívat i teta Jamie. A věřte tomu nebo ne, tak i ona bude mít brzy malého sviště.
Aby si starší děti napřipadaly tak odstrčené, dostaly od rodičů štěnátko.


Čas letěl jako o závod. Sean se stal školou povinným, z malého štěňátka vyrostl velký hlídací pes a Jamie se narodil syn - Patrick.


Přišlo léto. A léto si nikde neužijete víc, než na pláži...


Abych nezapomněla na Rebacah. Ta nám už také vrostla a je z ní krásná slečna. Doufejme, že jí v životě potká jen to nejlepší...


No tak aby ten krásný život zahájila, pořídila si včelí úl. Au, asi bys neměla dělat tak prudké pohyby.


A podívejme se na to, že by se nám mladá slečinka zamilovala? Tak doufejme, že na ní bude chlapec hodný...


A to je pro dnešek vše. Pokračování se pokusím dát co nejdřív, tak snad se mi to podaří.
Pokud vás zajímá rodokmen, můžete se podívat sem.


No comments:

Post a Comment