Saturday 16 November 2013

Pouto rodiny #1

Zdravím Vás,
omlouvám se, že jsem sem poslední dobou vůbec nic nepřidávala, ale učení do školy spojené s přípravami maturitního plesu mi zabralo docela dost času. 
Když jsem přemýšlela, co sem přidám, tak mě napadlo, proč sem nezkusit dát fotky ze života mých simíků. Trošku jsem si pohrála s rodokmenem některých vašich starých známých ze Sunset Valley a oaláa, rodinka Belly Bakalářové (více známé jako Gothové) se rozrostla hned o několik členů.
Tak doufám, že vás to trochu zaujme a zanécháte mi třeba i nějaký komentář.
Mějte se fajn a užívejte si víkendu.




Isabella Bakalářová žije v Sunset Valley celý svůj život. Tedy téměř celý svůj život. Krátce poté, co dosáhla plnoletosti se rozhodla z nudného maloměstečka odstěhovat. V Bridgeportu si našla práci v hospodě jako kuchařka. A tam se také seznámila s mužem, který jí změnil život. 
Byla to láska jako každá jiná. Mladý pár si užíval velkoměsto, chodili na večírky, do barů... Všechno bylo dokonalé a Isabella myslela, že zde našla své životní štěstí. 

Asi po roce se vzali a narodil se ji synek - Simis. Mladý pár zjistil, že život není pouze o večírcích a zábavě. Hlavně Isabellin manžel na tohhle nebyl připravený. Vydržel to ještě nějakou dobu, ale nakonec svou ženu opustil. Ona se vztah s ním ještě pokoušela napravit, protože právě zjistila, že je podruhé těhotná, ale nebylo jí to nic platné. 

Život v Bridgeportu se najednou změnil. Z mladé šťastné slečny se stala těhotná matka samoživitelka. Jediným řešením byl návrat domů k rodičům, kteří by jí alespoň na čas mohli pomoci.

Od té doby už Isabella svého milého nikdy neviděla. Své děti vychovala v Sunset Valley a teď si užívá zasloužené štěstí seniora. Simis už je ženatý a má dvě děti. Zdá se, že je pravým opakem svého otce. Isabella je velmi často a ráda navštěvuje.



Druhý Isabellin potomek už také dosáhl plnoletosti. Rachel je mladinká asi jako byla Isabella, když odjela do Bridgeportu. Ale narozdíl od své matky se po získání univerzitního titulu vrátila domů a zdá se, že jí čeká poměrně šťastný život po boku Stilese McGrawa.


Rachel zbožňuje léto a také si ho náležitě užívá. Spoustu času tráví se svou nejlepší kamarádkou Jamie Jolinou. A vydělává si psaním. Doufá, že její vášeň pro literaturu jí nikdy neopustí a ona se stane světoznámou spisovatelkou.


Krásné počasí se Rachel rozhodla oslavit spolu s přáteli. Uspořádala večírek, kam pozvala všechny své známé a příbuzné. Nálada byla skvělá až do chvíle, kdy si Rachel všimla chování svého přítele Stilese.


Přímo uprostřed místnosti se cicmal s tou pitomou...!! Rachel to zlomilo srdce. Neváhala a na místě je oba vyhodila z domu. 


V příštích několika dnech (nebo týdnech?) byla její nálada stejně pochmurná jako počasí venku.


Ale poté se stalo něco, co jí alespoň trochu zvedlo náladu.

Když šla navštívit svou kamarátku Jamie, tak jí místo ní otevřel dveře povědomý blonďatý muž. Chvilku trvalo, než jí docvaklo, že je to Jamiin brácha Henry. Viděla ho naposledy jako malinká holčička. Když se Jamiini rodiče rozvedli, tak ona zůstala s mámou v Sunset, ale Henry odešel s otcem někam do Apalooských plání...

Rachel setkání s milou tváří tak zlepšilo náladu, že ještě ten den dopsala několik dalších kapitol svého románu.



O víkendu chtěla jít Rachel s Jamie a Henrym ven, trochu si užít posledních letních paprsků. Bohužel Jamie musela narychlo vzít službu v nemocnici a tak šli jenom ve dvou. Přesto si den nádherně užili a Henry naučil Rachel dokonce trochu bruslit. (neptejte se mě, proč má na sobě oblek... :roll: )


Jak už jste pravděpodobně správně vydedukovali, z těch dvou se nestali jenom skělí kamarádi. Ti dva se do sebe zamilovali...


Léto bylo u konce a Henry byl tak po uši zamilovaný, že se rozhodl Rachel co nejdříve požádat o ruku. Nejprve ale chce požádat o svolení Isabellu. Tak co myslíte, dostane od ní požehnání nebo dostane ránu vařečkou?


No comments:

Post a Comment